одягнені маленькі трусики, ззаду вони лише тонкою смужкою зникають між сідницями, повністю відкриваючи попку погляду. Зважившись на божевільний вчинок, я сказала:
- Тато, натри мені спину кремом від засмаги.
Батько дістав крем, видавив мені на спину і став його втирати. До мого найсильнішому сором його руки стала порушувати мене. Натерши спину, він став натирати мою попові. Я мало не підскочила, зусиллям змусивши себе стриматись. Потім батько перейшов на ноги. І знову повернувся до попі. Здавалося він не може відірватися від моєї пружною гладкою попочкі, мені було дуже ніяково. Я перевернулася на спину. Тоді батько став натирати мені плечі, живіт. Я згадала вчорашнє і почервоніла, але не змогла втриматися і зняла верх купальника.
- Дівчинка моя, що ми робимо! - Вигукнув батько, і його руки накрили мої груди.
Я відкинулася на спину і лише стогнала від його ласк. Відірвавши одну руку, від моїх грудей, батько проник їй мені в трусики і доторкнувся до мого горбка, моє тіло вигнулося дугою. Батько став пестити мій клітор, від цього мої стогони посилилися. Я побачила, як спорудження батька випирає назовні, і схопила його рукою. Батько, раптом опритомнівши, наче від сну вигукнув.
- Ми не повинні цього робити, - і спробував відсторонитися.
Але я міцно тримала його член. І нахилившись, взяла його в рот.
- Що ти робиш! Не треба! - Вигукнув батько.
Але я, не слухаючи із захватом, смоктала його величезна споруда, однією рукою натираючи свій клітор. Тут батько застогнав і затопив мій рот спермою. Відчуваючи гарячу сперму у себе на губах, я скінчила голосно скрикнувши.
- Що ми наробили! - Журився батько.
- Не хвилюйся тато, про це ніхто не дізнається. Мені дуже сподобалося.
- Але ж я твій батько.
- Це не важливо.
Я обійняла його.
- Я люблю тебе і маму. І ви мене. Що тут поганого.
Батько теж обняв мене.
- Скажи чесно я гарна?
- Так, ти вся в маму, така ж красуня.
- Тато, знаєш, а я ще хочу.
- Не треба. Це не добре.
- Але я дуже хочу. Ти візьмеш мене по справжньому?
- Ні за що. Ти ж ще незаймана?
- Уже ні.
- Коли!! Ну не важливо. У мене дуже великий. І раптом ти завагітнієш.
- А якщо в попу.
- У попові!! Ти і про це знаєш! У попові буде ще болючіше. Я ж кажу в мене занадто великий.
- Я дуже прошу.
Ну, бодай спробуй. Ти ж не відмовиш своїй доньці.
Я стала на коліна, підставивши батькові свій зад.
- О боже. У тебе казкова попка. Я боюся поранити тебе.
- Ти мій батько, ти не можеш зробити мені боляче.
Добре змастивши член кремом від засмаги, батько приставив його мені до ануса. Обережно став намагатися його засунути. Отвір все не піддавалося.
- Тобі не боляче?
- Ні, не хвилюйся. Натисни сильніше. Не бійся.
Батько натиснув сильніше, але член не міг проникнути всередину. Тоді я гойднулася назад. Член сильно натиснув, і отвір стало піддаватися, головка члена проникла мені в анус. Мені було боляче, але я терпіла. Батько, постійно цікавлячись, чи не боляче мені обережно занурював свій член мені в зад. Засунув половину, батько став обережно рухатися. Я відчувала, як величезний стрижень рухається у мене в попі, щоб полегшити біль я стала пестити клітор. Поступово до болю в попі стало домішуватися і насолоду. Я почала голосно стогнати. Закінчила голідівки я голосно виючи і навіть втратила свідомість, коли з члена мені в зад вдарила струмінь сперми, не знаходячи собі місця вона сочилася у мене з попи, стікаючи на промежину. Батько з криком повалився поруч.
Прокинувшись, я побачила схвильоване обличчя батька.
- Як ти?
- Чудово.
- Мені так соромно, що я не втримався. Ми не повинні були робити це.
- Не хвилюйся. Все добре. Ти все зробив просто чудово. Мені ще ніколи не було так добре. Я заздрю мамі. Їй дуже пощастило.
- Не говори про матір. Що ми їй скажемо?
- Нічого. Нехай не знає.
Я обережно взяла його руку батька.
- Тато, мені моторошно соромно, але я ще ... хочу ...
- Ще!?
- Так. Ти ще можеш?
- Ну, зараз відпочину.
- Хочеш, я попести твій член язичком?
Я схилилася і схопила ротом пониклий член батька.
- Дівчинка моя ... що ти робиш ... о боже ...
Від моїх ласк член став швидко збільшуватися. Коли він затвердів, я швидко стала на коліна, виставивши зад.
- Візьми мене знову в зад.
Коли батько з силою увійшов до мене, я скрикнула. Він почав рухатися.
- Глибше ... глибше ... стогнала я
Розриваючи мій анус, батько ворухнув член все глибше. Я не могла повірити, коли відчула, що весь його величезний член зник у мене в попі, і яєчка б'ються об мою пісю. Коли з члена бризнула струмінь, мені здавалося що мене розірве зсередини. Не стримуючись, я голосно стогнала і кричала. ...
голідівки
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12011-03-06 19:58:22
Страница: 1