несподівано почала розстібати мої штани.
Я вийняв свою руку з того, що повинно було б прикривати груди Олени і дивився на мою чарівну жінку зверху вниз. У мені росло напружене очікування, що ж вона буде робити. Звичайно, я знав, що з самого початку нашого подружнього життя робила і зробила б Олена в цьому випадку, але тепер? Все це було так давно!
Мій член вистрибнув зі штанів майже без сторонньої допомоги. Олена тільки трохи стягнула труси. Головка члена була налита кров'ю так, як ніби готова була луснути. Вона була така велика, що шкіра члена приховувала її тільки наполовину. Хоча год мене не було абсолютно ніяких ексгібіціоністським схильностей, але навіть на мене провокує вид стирчить члена подіяв збудливо. Чоловік у цьому стані може дещо запропонувати. Щось подібне, мабуть, відчувала і Олена, тому що я виразно почув, як вона проковтнув слину. Вона рішуче нахилилася вперед, і ось її м'які гарячі губи обволокло кінчик мого члена і почали ніжно його посмоктувати. "Попереджаю тебе, - сказав я насмішкувато, одночасно тремтячи від збудження. - Ти сама мені нагадала, що ми не спали один з одним майже два тижні. А оскільки у мене немає коханки, все накопичилося там, всередині".
Олена лише щось проворкувала, не відриваючись від свого основного заняття. Тепер в хід пішов її язичок, що викликало у мене конвульсивні рухи тазом.
"Продовжуй, - шепотів я, задихаючись і стримуючи свої рухи, - ти побачиш, до чого це призведе. А я-то думав, що ти хотіла сьогодні занурити свою мову в бездонну печеру нашої гості".
Я відчував абсолютно чітко, що ще трохи - і ніщо вже не врятує від виверження. Лише тепер я почав усвідомлювати, як не вистачало мені гарячої любовної життя до цих пір і що моєму тілу таке життя просто необхідна. Від цієї свідомості не змогли позбавити мене ні робота, ні переконання, що життя робиться не в ліжку.
Олена перебувала в такому порушенні, що вона цілком свідомо доводила мене до екстазу. Її мова була постійно в русі, при цьому вона не переставала присмоктувати й покусувати мій член. О так, я знав, що раніше вона любила оральний спосіб зносин. Але і це заснуло з часом. Тепер її почуття знову перекинулося, і вона намагалася домогтися, щоб я скінчив їй у рот.
Я більше не міг чинити опір. Мені було все одно. Або ще точніше: тепер я сам хотів цього, Думки про очікувану нами гості все більш відсувалися на задній план і поступалися місцем одному лише бажанням: стати і бути лише еякуліруєт пенісом, весь час извергающиеся членом. Ще мить, і це відбулося. Тихо стогнала і Олена. У цей момент пролунав дзвінок у двері.
У мені все точно обірвалося. Олена підняла голову й розгублено подивилася на мене: "Це Оксана!"
У житті іноді трапляються моменти, коли будь-яка людина готовий на вбивство. Саме в такому стані був зараз і я. Я б міг її запросто відправити на той світ.
"Ти підеш чи я?" - Запитала Олена. Однак перш ніж я зміг опанувати себе і прийняти якесь рішення, вона схопилася на ноги. "Гаразд, піду я. О, Боже мій, до чого я збуджена. А ти залишайся так, як зараз!"
Я хотів запротестувати. Це було вже занадто. Зрештою, я зовсім не знайомий з цією Оксаною.
Олена нахилилася до мене вниз і з легкою, майже диявольською посмішкою погладила мій стирчить пеніс: "Ти залишишся так, як є, - наполегливо повторила вона ще раз. - Кращого прийому для нашої гості важко й уявити. Коли вона зайде і побачить тебе в такому вигляді, вся вступна балаканина стане зайвою. Адже ми хочемо влаштувати секс-оргію, і вона повинна зрозуміти, що ми вже давно готові до неї. Добре? "
З цими словами вона зникла, а я втупився з найбільш суперечливими почуттями вниз, на мій оголений статевий орган.
Оксана виявилася дівчиною абсолютно особливого сорту. Такий тип жінки ні разу не зустрічався мені за все життя і не думаю, що мені ще коли-небудь доведеться випробувати таке щастя. Це було втілення сексу, якщо можна так висловитися, одне лише її присутність миттєво відтісняли всі інші думки, і в людини, повстречавшегося з нею, домінувало одне лише бажання - вгамувати з нею свою пристрасть.
У той час як я з досить нерішучим виглядом сидів на кушетці, втупившись на свій пеніс, набряклий до такого стану, як ніби зараз лопне, чути було, як Олена відкриває двері і вітає гостю. У її голосі відчувалися радість і збудження, і це були
також почуття, які вона зазвичай перед чужими людьми не показувала. До цих пір я вважав свою дружину відлюдною.
Вік живи - вік учись! Виявилося, що вже в коридорі обом жінкам потрібно було так багато один одному сказати, що за тим звукам, які долітали до мене звідти, можна було б здогадатися, що мова йде про звичайну жіночої балаканині. На душі у мене все сильніше шкребли кішки, як тільки я починав думати, яке враження зроблю я на нашу гостю, зустрівши її ось так - на кушетці і з оголеним членом. Олена просто збожеволіла! Ну нехай зустріч заради сексу, нехай оргія, але ж треба ж в кінці кінців і розпитати один про одного. І крім того - я все ще продовжував так вважати, - ця Оксана була мені, як кажуть, "до фонаря".
Саме в той момент, коли я після своїх важких роздумів вирішив все-таки прибрати своє чоловіче достоїнство тому в штани, двері відчинились, і обидві жінки зайшли до кімнати. Одна з посмішкою, а інша з нетерпінням. А я? Н-да, що тут скажеш. Я почервонів до коренів волосся. Мені здалося, що це розвеселило Олену ще більше.
"Мій чоловік, - нахабно посміхаючись, промовила вона і показала рукою на мій оголений член: - А це його найкраща частина тіла. Як ти бачиш, він вже випередив події".
"Це нечесно", - розсердився я інстинктивно. Оксана та Олена розсміялися, лід відчуження був зламаний. Хихикаючи, як маленька дівчинка, Олена обійшла мене з усіх боків і відвела мої руки, закривали моє чоловіче достоїнство. Мій пеніс, як і раніше стояв сторчма, а від усвідомлення того, що його зараз розглядає ще й інша жінка, він навіть ще і підріс трохи. Обидві помітили це, і тут моя дружина здивувала мене в черговий раз.
"Незадовго перед тим, як ти прийшла, я його розворушила, - сказала вона Оксані з щирою відвертістю. - Але ми не закінчили. Тепер він знаходиться в стані, коли повинен ось-ось вибухнути, Ти не хочеш? .."
Вона не закінчила пропозицію, та в цьому й не було необхідності. Кожному з нас було ясно, що вона хотіла цим сказати. Олена свідомо наполягала на негайних активних діях. Однак вона сама не хотіла довести до кінця справу, який розпочала кілька хвилин тому, а поступалася це добровільно нашої гості.
Я подивився на Оксану. Ми ще не вимовили один з одним ні одного слова, а з-за своїх спадають вниз розстебнутих штанів я не міг навіть піднятися. Жахливо засоромився і переповнений суперечливими почуттями, я зробив неймовірне зусилля і посміхнувся дружньо і підбадьорливо, наскільки це було можливо в моєму стані.
Посмішка у відповідь. А потім я вперше почув надзвичайно симпатичний голос цієї Оксани: "Ну, звичайно, я з задоволенням хотіла б довести розпочату гру до кінця. Ти дуже щедра, Олена. Ти навіть уявити собі не можеш, наскільки я щаслива, що цей вечір можу провести з вами. Ось тільки твій чоловік, здається, трохи не в собі, тому, напевно, буде правильним, якщо я поцілую його, як це робиться при зустрічі ".
Вона підморгнула мені і опустилася переді мною на коліна. І раптом серце мало не вистрибнуло у мене з грудей. Мене схвилювала не стільки її безпосередня близькість, скільки головним чином гарячкова думка про те, чи зробить вона це насправді. Зі мною, абсолютно незнайомим їй чоловіком.
О, Боже, яким же я був тоді наївним! У мене не було ні найменшого уявлення про те, на що здатні в дійсності жінки, для яких вступ в контакт є звичайною грою, і що  в їх колі розуміється під "поцілунком при зустрічі". Як і Олена, я був абсолютним новачком на цьому слизькому паркеті, де відбувається гра з обміном партнерами, за винятком того, що моя дружина, мабуть, швидше і краще в неї включилася.
Мої коліна несподівано затремтіли, і Оксана з голий дівчата легкою посмішкою вперлася в них руками. Потім її губи зімкнулися навколо мого пеніса, і на кілька секунд я застиг, як сталактит.
Олена дивилася на нас широко розкритими очима з гарячковим блиском. Звичайно, вона теж побачила, що внутрішньо я весь стиснутий, і тут же пішов її неминучий коментар. "Не манірившись ж, дорогий, - удавано солодким тоном проворкувала вона, - я тебе не впізнаю. Де ж досі тобі вдавалося приховувати своє боягузтво?"
Я готовий був її вбити, розірвати на частини. Мій досі гармонійний світ почуттів був повністю засмучений. При цьому я ще злився і на самого себе. Раніше у мене було багато ...