обійшлося без ускладнень. Перш ніж усунути останню перешкоду, я змусив себе зупинитися й подивитися на те, що виробляли обидві жінки. Я почув переривчасті зойки Олени і пристрасні придиху, що видаються Оксаною. При цьому я відчув потужний пульсування крові в моєму члені і таке ж сильне, трохи не до болі, тиск в області нирок. Ця біль був самим солодким мукою в моєму житті. Як притягнутий магнітом, я підняв руку і погладив круглий міцний зад Оксани. Другу руку я просунув між злегка розсунути стегнами Оксани і відчув, що піхва Оксани закінчується вологою.
"Увійди в мене, - видавила вона, задихаючись, - давай, заходь!"
Тільки після цього я вийшов зі свого заціпеніння і нижче опустив її трусики. Все інше відбулося потім страшно швидко. Я не міг вже стримувати себе. Голий зад дівчата дивився на мене заклично і спокусливо. Я схопив свій член, сперся колінами про кушетку і вставив його Оксані ззаду в піхву.
Дівчина застогнала. Стогін Оксани змішався із солодко-болісним криком моєї дружини, на якусь частку секунди був змушений застогнати і я: піхві в нашої гості виявилося напрочуд вузеньким. Проте в наступну мить я відчув, як теплий клейкий сік любові змастив мій член, і почав здійснювати поштовхи.
Це було звичайне спаровування і нічого більше. Трахай її, гуло у мене в голові. Трахай ще, ще і ще ... Для якихось інших почуттів не залишалося вже місця. Мої думки і мої відчуття були настільки непристойними, як ніколи більше в моєму житті.
Боже мій, скільки ж часу у мене не було іншої жінки, крім Олени! Чотири роки! Я завжди був вірний Олені і тільки тепер несподівано зрозумів, що наше подружжя якраз і страждало від цього. Весь фотки дівчат час одна й та ж жінка, тому-то моя сексуальна потреба і виявилася паралізованою. Але зараз у мене інша, в яку я встромив свій член до упору і з якої трахкати в дикому екстазі. Одночасно я чув, що Олена теж перебуває на порозі своєї вищої точки насолоди. Я відчував, як готується вибухнути Оксана, і я був сверхсчастлів!
Минула, мабуть, ціла вічність, поки ми знову прийшли до тями. Ми лежали один на одному і один в одному і важко дихали. Поруч з розпатланою чорнявою головою Оксани я побачив обличчя своєї дружини. Очі у Олени були відкриті і дуже ясні. І вся її душа посміхалася.