про Робочий день стрімко закінчувався, 25 травня підходило до кінця. Добре бути молодим і успішним менеджером великої компанії! Добре відома стара істина-Світ (І не тільки) відкривається тільки перед тими, у кого є гроші. Вечір починався як зазвичай, у голові миготіли думки про ленінградському шосе, достатку молоденьких грудок Попок і Пісек ..
Сівши в свою "Бойову Машину Злодія", я відправився на лененградку. Тут-то все і сталося, проїжджаючи Динамо я збив трьох молоденьких, стиглих сучок обвішаних якимись незрозумілими стрічками. Перше, що я побачив, це був симпатичний обтягнутий шкірою дівочий зад, впевнено входить в лобове скло моєї машини! Вискочивши, я підбіг до цих ідіотка і побачив перед собою трьох п'яних в мотлох випускниць! Лайка застрягла у мене в горлі, все як на підбір! Та яка винесла мені лобовуха виявилася блондинкою з великою стиглої грудьми і сногшібательним задом, при одному її вигляді в мене відразу встав, друга, висока струнка брюнетка пяно сміялася і відпускала солоні коментарі з приводу постраждалої краси своєї подруги, третя, блондинка зростанням під 180 см, з грудьми 4 розміри, була в обьягівающім її апетітние циці топіку з стирчать сосками, коричневий колір яких виразно проступав через тканину ...
Більше я не сумнівався. "Ляльки! Скло яке вибила своїм задом ваша подруга коштує 600 гріна, хто буде відпрацьовувати, вона або все?" "Топік" затягнувся сигаретою і видав: "На трьох це по 200 баксів, тебе влаштує ціна?" Залазьте! П'яно сміючись дівки швидко стрибнули в машину. Я розвернувся і погнав до офісу. На світлофорі брюнетка, вона сіла поруч, простягла руку і почала гладити і смикати мого красеня через легкі літні брюки. Не слова не кажучи вона повільно, двома пальцями, розстебнула мою ширінку.
Більше триматися я не міг: "Бери в рот раз така кваплива" Я відчув на оголених від шкіри голівці вологе дотик теплих губ молоденької дівчини. Ссала вона професійно, її язичок, раз у раз намагався проникнути в канал, вона старанно й глибоко заковтувала, постогнуючи при цьому, їй подобалося і ще як! Включився зелений. Тримаючи однією рукою кермо я дав газ, коробка автомат зручна штука, права рука була вільна. Захриплим голосом я сказав їй розсунути ноги. Вона напів-лежачи на животі рукою задерла собі ззаду спідницю, відсунула на округлу сідницю тугий джгут скачається трусиків. Негайно моя рука опинилася на її попка, середній палець пройшовся по клацаючи, пірнув всередину, низький стогін злився з музикою. Витягнувши мокрий і слизький палець з її щілинки я сильно, одним ударом увігнав їй його в зад! Легкий дівочий зойк, і майже відразу ще більш протяжний стогін. У цей момент я відчув як руки її подружок розстібають на мені шовкову сорочку, гладять мені груди, мова однієї з них пройшовся по мого вуха, чиїсь губи цілували мою шию з іншого боку. Брюнеточка отсасивала так, що їхати я вже не міг, ми встали в першому ж провулку. Там я відразу потягнув на себе брюнетку, її мокра киска пару раз пройшлася по моїй палиці, і мій член повільно почав йти у глиб її піхви. Її очі були закриті, губа закушу, опустившись до кінця вона повільно почала обертати тазом. "У тебе можна кінчати?" - "Треба" я майже втратив свідомість, адже мене цілували і
гладили скрізь! Брюнетка здригнулася коли моя струмінь вдарила в неї. Я був такий збуджений, що член навіть і не думав опадати. Брюнеточка перелізла на зад, а її місце зайняла та сама блондинка, чию попу я бачив на своєму лобовому склі!
Незважаючи на значний синяк лялька відразу влаштувалася на мене, вже інша киця заскользіла на мою члену. Раптом вона зупинилася і пошепки сказала, "це ж моя попка винна, нехай вона і розплачується!" Просити мене не довелося, відсунувши сидіння ще більше тому, я повернув її до себе спиною. ЇЇ руки вчепилися в кермо вона обережно стала сідати задом на мій кінець, головка почала повільно розсовувати тісне отвір, Блондиночка вчепилася зубами в кермо, в цей момент я одним ударом увігнав свого вельми товстого красеня в її дірку! Який це був крик, ви б чули ! Але незважаючи на біль, вона сама почала рухати своїм задом, мене це вже не влаштовувало. Взявшись руками за її стегна, розсунувши сідниці, я почав вбивати свій член в її зад з усе зростаючою швидкістю. Секунд через 10 її затрясло вона осіла на мене, вчепившись в її розвинені грудей я зробив не скільки кругових рухів стегнами. Оргазм перетворив її в даний тварина, кінчала вона більше хвилини, від її неймовірні рухів тіла я теж не втримався і з гарчанням поставив їй "клізму". Передихнути мені не дали. "Топік", найкрасивіша з них, стягнула блондинку з мого погаслого красеня і затишно влаштувавшись в ногах, стала цілувати мої стегна. Я попросив її підняти руки. Топік полетів у бік. Її груди з'явилися в напівтемряві салону незважаючи на значний розмір вони стояли! Величезні соски набрякли і, здавалося, про них можна було подряпатися. Немов вгадавши моє бажання вона підвелася і піднесла це багатство до мого рота. Коли губи торкнулися її соска вона тихо почала стогнати, це дуже заводило! Її права рука вкрилась по коротенькій міні-спідницею, трусики з неї ще на самому початку зняла блондинистій подружка. Вона безсоромно розставила свої стрункі ніжки, і пестила себе рукою. Мій збуджений член уперся їй в живіт і вона стала голі на пляжі тертися об нього всім тілом. Моя рука накрила її пальці, вдавила їх ще глибше, обидва ми уривчасто дихали. "Ну! Покажи чого тебе навчила рідна школа!"-Попросив її я. У відповідь вона підтягла свій зад вище і поперемінно почала вводити мій член то у свою попку, то в піхву. Все це вона робила дивлячись мені в очі, ми заводилися від цієї гри все більше, нарешті вона вже оканчательно села на мого страждальця. Її поза була чудова: Сидячи обличчям до мене вона, фактично була на корточках, мій член то переховувався то з'являвся в її вузькому каналі, спину вона поклала на кермо, а руками пестила свій клітор. Довго так тривати не могло, тепер першим скінчив я. Ображено глянувши вона перелізла на задній диван машини гле подружки допомогли їй зняти напругу.
Привівши себе в порядок вони як по каманди запитали: "У розрахунку?" Я зміг тільки кивнути. Попращавшісь вони випурхнули з машини жваво розмовляючи між собою. Брюнетка йшла останньою, і я помітив як по її голою нозі стікає тягуча рідина. Тремтячими руками я завів машину і поїхав до свого лучьше другу-венеролога ... ...