Здрастуй мій рідний Новосибірськ! Де я тільки не була за ці дні ... Ви не повірите я зустрічала 9 травня ... в Берліні! Так-так. Саме там. Мій шеф відправив мене на зустріч з якимось німецьким бароном для укладення контракту. І ви уявляєте цей барон-дідусь намагався мене трахнути! Вночі в готелі приперся до мене з пляшкою шампанського і жалюгідним букетиком квітів ... Скупердяй. Вже й сама не знаю як але я його відшила. Шкода було втрачати контракт, але я зуміла відшити настирливого "кавалера" і зберегти потрібний нам як повітря вигідний контракт. Погуляла з цим дідусем по Берліну. А дев'ятого гуляючи одна випадково зустріла наших туристів. Це було так зворушливо. Серед цих "гавкаючих", постійно, нікого не соромляться, "пукають" (прийнято так у них п-п-п-о-ні-м-а-е-т-е чи) "фашистів" я зустріла наших! Це було схоже на Перемозі вдруге. Ах, як ми з ними відсвяткували цей день! Наші, і в Африці, наші. У них з собою була наша "Столична". Купивши всякої "буржуйською" погані на закусь, ми пішли до них в готель. Так, я ж не сказала, їх було троє. Троє НАШИХ чоловіків. І знаєте, НАШІ мужики крутіше німців. Російський мужик, він немов, богатир, або ведмідь. А в них ... чуть-ли не все а-ля Гер Гітлер. Усов тільки не вистачає. А так такі ж низенькі страшненькі ... і озобоченние дужче наших "абреків". Сергій, Ілля і Микита. Севастополь, Белово (Кемеровської області) і Юрга (і де це?). Плюс я. Made in Novosibirsk. Росія в поваленому Берліні. Розсовуючи грудьми натовп Серегей, широкоплечий, брюнет, з м'язистими руками (причому м'язи явно не від "верстата" в спротзале, а мабуть все ж від роботи?), З добре скроєною фігурою, з теплим ніжним поглядом, від якого щемить у грудях, мужик -красень (у свої 30 років, покажіть мені того кому "тридцятник" і він ще бадьорий і енергійний?), немов крейсер Аврора, вів нас в гостинцю. Весело регочучи на дотепні жарти Микити, злегка відсторонюючи руку йде позаду Іллі нетерпляче погладжуючого крізь джинси мою попку, я летіла ледве встигаючи за їх темпом ходьби ... Микита. Яскраво-рудий, сліпуче білозубий (ну хто в нашому "совку" може похвалитися тим же?), Постійно згадує якісь приколи, жарти, жарти й анекдоти. Веселун-пестунчик років 26. Ілля ... очаровашка. Блондин! Уявляєте, блондин! Натуральний блондин. Злегка менше ніж Сергій і ростом і статурою, тим не менше все ж таки дуже привабливий ... божевільний ... ну прям "машина кохання" ... 
Дійшли.
Світлий, просторий номер. Диван у холі. Діжки з квітами (або пльмамі, або ... та фіг його знає що це було), дзеркала .. дзеркала .. дзеркала. Сліпуча ванна. Спальня ... з єдиною, але широким ліжком .... Помітивши моє здивування Сергій розреготався ...
-Та Светик-самоцветік, ми спимо всі втрьох. На одному ліжку.
-В-в-и що "блакитні" хлопці?,-Мало не засмучений запитала я.
Сміх Микити та Іллі був таким заразливим, що я зареготала слідом за ними. Мені стало так затишно і тепло у них ... Немов удома. Посміявшись і витерши сльози, я запропонувала приступати до святкування Дня Перемоги в поваленому Берліні. Хлопці відкоркували свої запаси, я швиденько приготувала з принесеної харчів бутербродики, склепали навіть якийсь салатик, хлопці закрили двері, повісивши на неї з того боку "Do not disturb", і ми почали ...
За День Перемоги. За дідів і батьків. За солдатів. За хлопців у Чечні. За життя, дітей і жінок ... Стільки було тостів ... я все і не згадаю зараз ... але хлопці молодці. А "За життя, дітей і жінок" мені сподобався ... є щось в ньому від тихої чоловічий смутку ... від того що мужики розуміють що живучи в "совку" вони помруть 40-50-60, рідкісні доживуть до 70-ти ... від тієї "чоловічий" любові до дітей якої немає ні в однієї жінки (ех. .. баби ми стерви ... адже щоби уярмити саме хорошого мужика нам досить народити йому дитину і він наш ... наш хоч ми так і не розуміємо чому його так тягне до його сину чи доньці незважаючи на те що дружина стерво ..)... від тієї любові, ніжності, ласки що доставити нам можуть тільки вони - НАШІ чоловіки.
А потім ... Потім я підійшла до кожного по черзі і просто поцілувала. Сильно. Яскраво. З почуттям. Вони оточили мене і почали цілувати хто куди. Від незліченних поцілунків в шию, губи, пальці, руки .... я просто почала сходити з розуму. Я не зуміла витримати та 5 хвилин таких ласк ... я просто стала гарячково розстібати свої одежинки ... Ілля найпершим опинився без штанів і трусів ... а його колом стоїть член вже нетерпляче тикав мене в стегнами
як би шукаючи "свою ненаглядну" ... Ставши на коліна я схилилася над членом Сергія і стала повільно його посмоктувати ... правою рукою подрачівая його ... Стогін вирвався з його грудей був нагородою ... Микита ... Микита вже лежав піді мною. Його член краєм голівки задвел мою "кицьку" ... як би граючи з нею. Дотягнувшись рукою до подушки впала з дивана він підклав її собі під сідниці і відразу увійшов до мене ....
-Ммммм, - мій подих насолоди ледве було чути ... член Сергія розбухав в роті на очах ...
Я була просто вся волога ... Навіть моя попочка виділяла мастило. Я вся тремтіла від нетерпіння. І ось третій член, член Іллі увірвався в мою "вузеньку "....
-Ой!,-Скрикнула я випстів член Сергія з рота, було боляче. Там не було нікого вже давненько ...
Два члена як по команді почали рухатися синхронно ... розсовуючи мене всередині. Я почала масажувати яєчка Сергія руками ... спускатися мовою до них ... облизуючи йому пах прямо до ануса ... Ще трохи і він скінчить ... Несподівано мені прийшла на думку моя давня ідея ...
-Стій, не кінчай ... Я хочу щоб ви всі по черзі скінчили мені в зад. Микита мабуть теж підбираються до піку насолоди забарився темп. Сергій слухняно висмикнув член з мого рота задихався дихаючи ... І тільки Ілля "наяривал" у моїй попці. Микита виліз з-під мене. Підсунув подушку під моєю обличчя і нахилив мене до підлоги. Я прогнулася. Попка стирчала вгору як би сама напрошуючись ....
І ось перший струмінь хлюпнула мені всередину ... я здригнулася ... від такого потужного викиду ... Опустивши вниз живота руку я почала себе пестити ...
Ілля просто звалився на підлогу з цмокання витягнувши свій член з мене. До мене тут же прилаштувався Сергій. Його поштовхи були куди сильніше і енергійніше ... я стала не на блазневі заводитися ... є в мене такий стан коли я ще в течениии 10-15 секунд після свого оргазму просто ще раз по раз кінчаю ... схоже все підбиралося саме до цього ... Вибуху Сергія я не помітила так як була вже в стані практично "прострації" ... Його сперми було так багато що вона не вмістилася вся в попці і стала повільно стікати вниз до піхви ... це було злегка неприємно .. ..
І ось Микита ввів свій "інструмент" в мене .... але він вже був на взводі і практично відразу скінчив ...
-Хлопці ..., - прохрипіла я ... - Тепер візьміть он ту пляшку від горілки і вставте її мені в попку ... Вони віднесли мене на диван поклавши мене на спину. Примусили підігнути ноги і вставили в попку порожню пляшку ... куди тут же потихеньку потекла їх сперма ...
-Хто-небудь поліжі мене ...
Ілля, невгамовний Ілля, нахилився над моєю "пещеркой" і став мучити мене своїм язичком ... Він явно це робив не раз ... Немов знав всі мої "містечка" і проходився по них ... Від дотиків його мови я здригалася й імпульсивно стискала анус ... але від цього тільки щільніше обхоплювала горлечко пляшки ... що приносило ще більшу насолоду ...
Вибух оргазму просто виснажив мене ... Я часто дихаючи сповзла з дивана на підлогу. Пляшка з тихим стукотом впала на підлогу ...
Трохи відпочивши я наповнила з цієї пляшки чарку і випила "коктейль" моїх переможців.
Від цього виду члени у хлопців просто стали настовбурчуватися ... невже це дійсно так збудливо виглядає? Я побачив, що вони реакцію просто розгорнулася до них задом і стала на коліна.
-Сперечаємося я вгадаю кіт мене буде брати?,-Не обертаючись сказала я.
-А якщо ні? То що?,-Сказав Сергій. Його голос я дізналася відразу.
-Тоді той кого я не вгадаю відшмагає мене.
-А якщо вгадаєш?, - Запитав Микита.
-Тоді вона відшмагає того, кого вгадає, - запропонував Ілля.
-Саме так.
За моєю спиною пролунав тихий шепіт. Нарада тривало недовго. Мені зав'язали очі. Поклали животом на підлогу і змусили схрестити ноги. Попу змастили якимось кремом.
І ось перший член увірвався в мою попку ... Його власник хитрував. Він то зупинявся, то різко прискорює темпи, то витягав зовсім, то засовував вглиб ... Але я його впізнала.
І ось він скінчив.
-Наступний,-сказала я якомога рівним тоном, але вже заново збуджуючись ...
Хтось підійшов до мене. Поплескав по сідницях і раптом різко ввів як кіл міцний член ... Я аж скрикнула ... боляче було жахливо ... але той темп що він поставив був просто чудовий .. я завелася ... руки самі почали розсовувати ягоди щоб член увійшов ще глибше ... я почала мимоволі підмахувати ... мої стогони ще фото дівчат 18 сильніше порушили мого "наїзника" він став рухатися ривками і різко то всаджувати то витягувати свій член ... і я просто забула стежити за особливостями ...