"Траханья" щоб визначити хто це ... І ось він почав кінчати ... викидаючи сперму в мою пряму кишку він так вчепився мої сідниці що там до цих пір ще видно сліди його пальців ... Його я не впізнала .... просто забулася ... І ось тепер треба здогадатися хто ж третій ... Третій увійшов до мене пальцями ... почав рухати їм туди-сюди ... я почала підмахувати намагаючись підійняти попку якомога вище слідом за ускальзающімі пальцями ... і в один такий момент замість пальців в попку повернувся член. Він повільно і неквапливо зводив мене на вершину блаженства і я здалася ... я відключилася від реальності і вся була націлена лише на його член і свої відчуття ... Разом з ним одночасно я скінчила ... він з риком ведмедя, а я з криком левиці ....

Відпочивши, поївши і попивши ми вирішили з'ясувати бути мені битою чи ні ...
-Першим був Ілля!
Ілля понуро поплентався до дивана - узяв з нього подушку, кинув її на підлогу, ліг на неї животом так що його попа оттапирілась догори ... Щодо другого я не була впевнена ... Але чим чорт не жартує!
-Другим був .... Сергій!
Сергій з Микитою прилаштувалися поряд з Іллею ...
Я висмикнула з чиїхось штанів ремінь .. і пішла до них. Тільки-но я підійшла вони схопилися і відібравши у мене ремінь підхопили мене і просто кинули на диван. Обдурили !!!!!!! Перевернувши мене на живіт Ілля сіл мені на наго, Микита притиснув плечі ... і в повітрі пролунав свист ... -Ой! Матусі!, - Заволала я. Сергій не знав пощади .... Попку пекло немилосердно ....
П'ять хвилин екзекуції перетворили мою попочку в палаючу вогнем дупу .... Взвизгнув ще раз я нестерпела і викрутитися з їх рук ... з важким пожадливістю в очах кинулася на них ... Поваливши Сергія я з розмаху села на його член. Він охнув не чекаючи такої прудкості від мене .... Стрибаючи на його члена я схопила члени підійшли Микити та Іллі і почала люто їх дрочити ... Не минуло й п'яти хвилин як я відчула що вони зараз закінчать ... Схопившись з Сергія я, осяяна новою ідеєю кинулася в передпокій до сумок ...
-Куди!!, - Люто крикнув Сергій мабуть бажаючи скінчити ...
Добігши до сумок я витрусила одну з них на підлогу ... схопила карту Берліна і примчала назад. Розстеливши її на підлогу я присіла над нею навпочіпки ...
-Кінчайте на мене, хлопці, ну ж кінчайте!!
Майже одночасно три струменя вдарили мені в обличчя, волосся, груди .... А я почала писати прямо на Берлін ... Сперма капала з мене падаючи в жовту калюжку прямо на Берлін ... Повалений Берлін ... БЕРЛІН між моїх ніг!