Взагалі-то, коротка спідниця, чорні панчохи і нафарбовані губи не ознака сексуальної розбещеності, але чоловіки завжди все розуміють по-своєму. У той вечір я відправилася в кафе на зустріч зі своєю подругою, яка як виявилося згодом, і не думала приходити.
А поки, я сиділа сама за столиком, курила довгу сигарету і думала про свої невдачі на роботі. Смуга невезіння, що тривала вже місяць, не проходила і не думала проходити.
Симпатичний молодий чоловік сидів навпроти і про щось розмовляв зі своїм компаньеном зрідка кидаючи на мене короткі погляди. Мабуть мої ноги і бюст не давали йому спокою. Я до цих поглядів вже звикла і не звертала на нього ніякої уваги.
Так минуло двадцять хвилин, я постійно дивилася на годинник і нервувала. Я вже починала розуміти, що мої очікування швидше за все марні - обіцяна зустріч не відбудеться. Це схоже зрозумів і хлопець за сусіднім столиком. Варто було мені задивитися на картину на стіні кафе, як несподівано поруч зі мною виявився він.
- Привіт! Мене звати Сергій. - Сказав він, і, не чекаючи моєї реакції на його вторгнення, налив в мій келих вина з пляшки, яку прихопив зі свого столика. Його келих був уже повний. Це була свого роду нахабство, але широка посмішка і красиві чорні очі нахабу не випромінювали агресії, і я не стала піднімати шуму.
Що було робити? Мої, і без того пошарпані останніми неприємностями і марним очікуванням нерви, вимагали розрядки. Я посміхнулася і взяла келих. Мовчки, охороняючи
гідність, я підняла келих і ми з легким дзвоном чекнулі.
З ранку я нічого не їла і від випитого келиха у мене в голові швидко зашуміло. Мені стало жарко і добре, здається вперше за весь день я розслабилася і перестала думати про свої проблеми. До Сергія тепер я відчувала вдячність за можливість розслабитися і забутися. Послідувала пауза.
- Як же звуть тебе красуня? - Тихо і спокійно запитав він мене.
- Свєта - відповіла я продовжуючи дивитися на порожній келих.
Сергій не дошкуляв мене розмовами, распросили та іншої нісенітницею, його спокій і неквапливість мені імпонували. Ось так само просто і ненав'язливо він підливав мені вино і ставив неквапливі питання. Я відповідала односкладово і без подробиць, що то говорив мені і він. Зміст бесіди не займало мене, мені подобалася атмосфера цього вечора, подобався мені і Сергій. Незабаром ми вже сиділи поруч і він обіймав мене за плечі. Я не боялася його і не чинила опір його дотиків. Після чергового келиха його долоня опинилася на моїй коліні. Я була п'яна і його сміливі залицяння мені вже подобалися.
Перспектива провести з ним ніч мене не лякала. Сергій такий гарний, сильний і сміливий став моїм рятівником на цей вечір. Мені стало просто неплевать на свої проблеми. Він запросив мене до себе додому і я не довго думаючи погодилася. У це була моя помилка чи ні? Мені було все одно ...
Ми прийшли до нього додому. Це була велика квартира в центрі міста, шикарно обставлений. Сергій вразив мене розкішшю і багатством. Я думала, що все це його власність, яка ж я була тоді дурна. Ми продовжували пити і веселитися, прийшли його друзі і вже настала ніч. Час був пізній, я була п'яна і щаслива. Але все закінчилося зовсім по по іншому ...
Я стояла у вбиральні і намагалася поправити свій макіяж, в очах все розпливалося від неабияк випитого вина, з кімнати долинав гул голосів і сміх. Нарешті моя голова запаморочилася і я притулилася в стіні. Хтось увійшов, але ні сил ні бажання повернутися і подивитися хто це, у мене не було. Цей хтось підійшов до мене із зади, і раптом я відчула, як міцні чоловічі руки обхопили мене за талію і підняли. Я інстинктивно випросталась і озирнулася - це був Сергій. Він широко посміхався і щось мені говорив. Тут мені стало зовсім не добре і я вся обм'якла в його руках.
Сергій посадив мене на низький стільчик стояв поруч я облокатілась на стінку і свідомість покинуло мене. Не знаю скільки пройшло часу, п'ять хвилин або півгодини, але відкривши очі я знайшла себе в лежачому положенні на дивані в кімнаті. І тут тільки я збагнула в якому вигляді перебуваю: моя і без того коротка спідниця була задерта на живіт, на ногах були панчохи, але трусиків на мені не було, ноги були широко розсунуті і зігнуті в колінах, жакет розхристаний і груди повністю відкрита.
Я різко села, прикривши однією рукою груди, а іншу опустила між ніг. Тут моя рука
відчула, що промежину залита слизькій вологою з характерним запахом. Це була сперма. Сперма стікала з мого піхви по ногах і капала на простирадло, на якій вже утворилося мокре пляма. Сильна і коротка думка блиснула в моїй голові "Сволота, він мене згвалтував". Ноги затекли і я з труднощами, перемагаючи біль їхніх зрушила.
Тут двері відчинилися і до кімнати зайшов незнайомець. Я дивилася на нього повними ненависті очима, як буд-то крім моєї волі вирвався крик "Сволота, гад ти в мене за все відповіси ...". Я замовкла і опустила очі, я була в повній розгубленості. Він підійшов до мене і сів на диван, я дивилася на нього й чекала, що буде далі. Він подивився на мене з усмішкою, а потім провів рукою по моїй нозі. Я вдарила його по щоці. Тут він різко вдарив мене по обличчю. Удар був настільки сильний, що у мене посипалися іскри з очей і я впала на диван. Ось так мовчки і коротко він пояснив мені всю серйозність своїх неміряна. Я лежала боячись поворухнутися. Він став біля мене на коліна і почав прямо над моїм обличчям розстібати ширінку джинсів. Я дивилася, думки в моїй голові переплуталися і перетворилися на суцільний гул, мені не вірилося, що це відбувається зі мною.
- Де Сергій? - Я не впізнала свій здавлений голос. Все з тією-ж усмішкою незнайомець відповів
- "Сергій був першим, тепер моя черга. Давай обслугову мене дівчинка, ти ж вмієш все. Його голос був тихим і навіть ласкавим. З його ширінки вивалився великий член, він ще не зовсім встав і бовтався як гумовий шланг.
Він взяв мене за голову і притягнув її до свого члена. Головка вже торкнулася моїх губ. Я стиснула губи, але він провів по моїй щоці своєю сильною і грубуватою долонею і я зрозуміла, що ще одного удару мені не уникнути. Що було робити? Він був значно сильніший за мене. Великого вибору у мене не було, або чинити опір і бути побитою і згвалтованої, або задовольнити хіть негідника і швидше піти з цього проклятого місця. Я вибрала останнє. Покірним голосом я сказала "Тільки давай швидше роби і відпусти мене", видихнула повітря, заплющила очі і відкрила рот ...
Одного разу, коли мені було лише сімнадцять, зі мною вже було щось схоже. Я їхала з Москви в купейному вагоні і неабияк випила зі своїм молодими і балакучими друзями сусідами ... Загалом скориставшись моїм безпорадним станом, вони згвалтували мене по-черзі. Спочатку, вони пустили мене по колу, а потім стали розважатися по повній програмі. Вони ставили мене на коліна і змушували смоктати і дрочити їх члени, а потім ковтати сперму, гвалтували в задній прохід, завдаючи неймовірну біль.
Це тривало пів ночі, потім я втекла в тамбур і проплакала там до самого ранку ... Ось і тепер я зробила ту ж помилку. Як тільки я відкрила рот, член відразу ж увійшов до нього і став проникати все глибше і глибше. Я відчула як він набухає і збільшується в розмірах. Раптом член проник так глибоко, що я поперхнулася. Увернувшісь, я вимовила пошепки і жалібно "Тільки, будь ласка. Не треба так глибоко", і взяла в рот знову.
Тепер у мене не було виходу, залишалося тільки підкорятися цьому псові і я вирішила допомогти йому, що б він швидше закінчив і відпустив мене. Я стала обсмоктувати його голівку, робити поступальні рухи, масажувати кінчиками пальців яєчка. Чоловік тихо стогнав, член став твердим, як гумова мокрі дівчата палиця, яєчка напружилися. Я стала підвищувати частоту поступальних рухів, розуміючи що, то наскільки він швидко кінчить залежить тепер тільки від мене. Час тягнувся, не знаю скільки минуло хвилин в цій сумашедший трясці. Член входив і виходив, входив і виходив, від напруги у мене заболіла шия. Я стала на коліна, а чоловік ліг переді мною. Змінивши позу, стало дещо легше. Я намагалася як могла.
Нарешті яєчка почали підніматися і чоловік напружувався все сильніше, його рухи стали різкішими і грубіше. Я вже втомилася тримати рот настільки широко відкритим, щоб зуби не заважали руху члена. Тепер я стала допомагати руками і дрочити член, утримуючи кінчик головки в роті. "Ну давай же, давай, кінчай", я помітила, що увійшла в азарт і збуджена. На кінчику головки виступала рідина, яку я постійно слізивала мовою.
Збудження зростало і я, як ніби поза волею, почала надсадно постановити і шепотіти "ну давай-ж, хлопчик, кінчай" і сама не вірила, що кажу таке. Але стало вже все одно. Ну коли ж він кінчить?
Струмінь сперми вдарила мені в глотку несподівано. Чоловік застогнав,
мокрі дівчата
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12011-03-06 20:14:30
Страница: 1