напружився і обм'як. Мій рот заповнився спермою і сперма стала стікати з відкритого рота. Я стала злизувати сперму і ковтати, ковтати поки вона не перестала виходити з члена. Нарешті він закінчив, я облизала голівку і лягла поруч на дивані. От і все, я закрила очі. Кров стукала в голові, я втомилася і розслабилася. Зараз він піде і я теж піду додому. Господи, що ж я скажу Андрію?
Чоловік встав, застебнув джинси і поплескав мене по стегну. "Молодець дівчинка, ти просто принадність" сказав і вийшов.
Ні тільки не це! У двері увійшли троє чоловіків. Вони з розуму зійшли! Що тут відбувається? Я схопилася на ліжку, схопила подушку і закрившись нею притиснулася до спинки дивана.
Ці хлопці, були всі здорові і сильні, як на підбір. Один з них підійшов до мене і забрав подушку. Я так і сиділа перед ними - в панчохах, без трусів і з відкритими грудьми. Спідницю я наполегливо намагалася натягнути до колін. На моєму обличчі ще залишилася сперма того пса, я її просто ще не встигла витерти.
"А нічого дівчина" - грайливо сказав один з них - "Давай мила не соромся". Він підійшов до мене і, натискаючи на плечі поклав на диван. Я слабо пручалася, скоріше формально. Усе це вже було занадто і я дивилася на все, що відбувається какби з боку. Скинувши з себе одяг, вони розсілися мокри дивчатка на дивані навколо мене і стали відверто лапати руками. Вони хапали мене, хто за груди, хто за стегна. Нарешті один з них безцеремонно поставив мене раком і вставив член у піхву. Я закрила очі, рассле-билася, будь що буде, мені вже все одно.
Другий взявши мене за підборіддя, підвів мою голову і я слухняно відкрила рот. Член увійшов в рот і став повільно ходити взад і вперед.
Це було болісно довго і в той же час збудливо. Вони трахкали мене як хотіли. Особливо було боляче від члена в задньому проході, і мені доводилося терпіти. Три члени входили до мене і мучили моє тіло. Я стогнала і кричала, мені було боляче і приємно одночасно. Я відчувала себе повною ссучкой. Я смоктала член і випинала зад, лизала яєчка, я просила їх залишити мене і тут же підставляти. Я була в повному екстазі. Я була жінка, блядь, повія, я була ...
Шалена тряска тривала, я була в якоїсь неймовірної позі, намагаючись підставитися всім. Кінець наближався, я відчувала це з прискореним і огрубілих рухам їх сильних тіл. Вони проникали в мене, я знесиліла і стогнала. Я закінчувала, я кричала - "Хлопчики, милі давайте, беріть мене трахати". Перед моїм обличчям я бачила тільки яйця того пса який трахкав мене в рот. Вони вже стали підніматися до кореня члена. Зараз він скінчить, я несамовито смоктала його член, а він шалено ходив вгору і вниз. Нарешті він скінчив і я ковтала його сперму. Коли він спробував вийняти член з мого рота я злегка прикусила його зубами, мені чомусь не хотілося його відпускати. Він вдарив мене по щоці і я відпустила.
Свідомість покидало мене і поверталося. Нарешті це закінчилося. Я лежала розкинувши ноги і руки. Спідничка на мені була порвана, панчохи сповзли до колін. Сперма Такла з піхви, по стегнах і обличчю. Я була без сил ...
Вони пішли, а я як би машинально, скочила з ліжка, знайшла свої туфлі і вибежела з квартири в коридор. Майже не пам'ятаю як добралася до будинку по яскраво освітлених вулицях міста. Погляди перехожих не хвилювали мене, після всього було просто
мокри дивчатка
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12011-03-06 20:16:11
Страница: 1