/> "Де?" - Запитав я.
Вона взяла мою руку своїми руками і показала місце: "Ось тут".
Я злегка натиснув долонею і краєм зап'ястя.
"Сильніше! Ось так ..."
Вона почала дихати частіше, потім зовсім часто.
"Ще! ... Ось тут, збоку ... Сильніше !..."
Я натиснув. Вона стримано застогнала від задоволення. Я тиснув обома руками їй на животик, використовуючи одну руку для посилення тиску інший, як при непрямому масажі серця, і відчуваючи, як під моїм лівим зап'ястям злегка прогинаються тверді м'язи її преса, сильні від природи, та до того ж - я знав-натреновані багаторічними заняттями фігурним катанням. Я тиснув так сильно, що весь час боявся що-небудь їй зашкодити.
Нарешті, вона сказала "досить!" і запитала: "Ну, ти готовий?!"
Я був готовий відсотків на сімдесят, тому що значно відволікся в ході передувала процедури. "Добре, коли, будеш готовий, можеш починати, але тільки вводь його весь одразу, я так більше люблю," - сказала вона. При цих словах я досяг остаточної готовності та ретельно одягнув гумку, видавивши двома пальцями повітря і розкотивши її по всій довжині, як того вимагає інструкція.
"Сподіваюся, ти не будеш дуже заперечувати, якщо я використовую" презервуар "?" - Трохи запізнилося запитав я. Вона не заперечувала.
Я ще попести пальцями її клітор, досить великий і прихований під товстою шкірястою складкою темно-рожевого кольору. Від дотиків він збільшився, а шкіряста складка розбухла, набрякли і набула більш темний колір, а виглядом своїм стала нагадувати витягнутий мішечок. Там внизу, де вона закінчувалася, розкрився дивний рожевий бутон, млосно жадав продовження.
Я навіть встиг мигцем помітити сліди колишньої невинності в його приємним, давно стікаючої соком серцевині. Треба було діяти.
Я увійшов весь, відразу, як вона просила. І тут же відчув навколо себе стіни тісної і ніжною печерки. Рухи мої були спочатку плавними, як би уповільненими.
"Поцілуй мене в губи. Будь ласка!" - Ніжно попросила моя принадність. Я схилився над нею й поцілував, солодко обалдевая від відчуття повного сексуального злиття наших тіл. Нарешті перервавши поцілунок, я злегка збільшив темп.
Як і раніше стоячи на колінах перед диваном, я для зручності поклав її стрункі, немов точені ніжки собі на плечі і здивувався відповідності: її підколінні ямки виявилися точно у мене на плечах, і від цього її стегна притиснулися до моїх грудей - ми обидва немов були створені для цієї пози.
Я рухався досить швидко, і навіть здорово спітнів (клята спека!), Але вона просила мене "Різкіше, різкіше!".
У той же час вона була зовні досить пасивна, зосередившись лише на своїх відчуттях. Тоді я взяв її руками за боки нижче талії і почав різко потряхивать її корпус вгору-вниз, вгору-вниз, імітуючи її зустрічні руху і не припиняючи своїх.
Наші відчуття від цього як би подвоїлися. Час від часу я зменшував темп, влаштовуючи собі перепочинок.
Піт градом котився у мене з чола і мені доводилося витирати його своєю зім'ятою сорочкою. Іноді я трохи припинявся, щоб, на її прохання, знову натиснути їй на живіт. Як і раніше стоячи на колінах у кромки дивана, я пробував повернути її на лівий бік, потім - на правий. Потім ми знову займали вихідну позицію.
У якийсь момент ми заговорили про те, чи зможе вона скінчити сьогодні.
"Ну, якщо ні, тоді тобі доведеться застрелитися", - пожартувала вона. Я добре пам'ятав, яке фіаско спіткало нас минулої осені, п'ятнадцятого вересня, коли ми вперше були з нею близькі.
Я в той раз скінчив, і не передчасно, як який-небудь пацан, а на її прохання, а вона, майже досягши при цьому порога оргазму, так і не зазнала розрядки. Розрядка настала трохи пізніше, у вигляді сліз в три струмки і мимовільною істерики. Я тоді засмутився не менше її самої, мені було шкода її і прикро, що все так вийшло. Але сьогодні я був чомусь переконаний, що все буде окей. Я проробляв чергову серію різких і глибоких поштовхів, як раптом задзвонив телефон. Він дзвонив довго, і я, мабуть, трохи призупинився, міркуючи, хто б це міг мені дзвонити.
"Ну що ж ти?", - Сказала вона з легким докором, - "Ще два-три таких руху, і я б скінчила ...".
Не гаючись, я негайно відновив роботу в колишньому темпі. І дійсно, вона напружилася всім тілом і на третьому за рахунком поштовху застогнала і злегка вигнула спину, як би подаючись
мені назустріч. Безпомилково вловивши цей великий момент, я обрушився на неї з усією силою, на яку тільки був здатен. Все було в точності так, як вона сказала - вона дійсно зазнала прекрасний і досить сильний оргазм.
Я завжди балдію, коли жінка кінчає.
"Усе", - сказала вона деякий час по тому, відкриваючи свої прекрасні очі, - "тепер ти можеш закінчити. Я хочу, щоб ти скінчив."
"Добре, постараюся", - відповів я, бо точка "швидкого оргазму" залишилася далеко позаду, і мені тепер потрібні були б додаткові зусилля, щоб закінчити.
"Ти ще не втомилася? Я можу продовжити?" - Поцікавився я.
"Ні, не втомилася. А ти давай, працюй, працюй!" - Підбадьорила вона мене, і я продовжував ...
Незабаром вона зазнала ще один, не менш сильний оргазм.
"Я втомилася, зроби що-небудь, щоб закінчити швидше", - сказала вона.
"Добре!", - Відповів я, після чого витягнув свій інструмент і зайнявся звичайної самостимуляцією. Вона як і раніше напівлежала на спинці дивана.
Нарешті, я відчув невідворотне наближення свого оргазму і, вже починаючи спускати, засунув свій інструмент в її теплу маленьку печерку. Секунд через п'ятнадцять все було закінчено. Я вже зібрався було "йти", але вона жестом зупинила мене. Розтягуючи задоволення, ми ще деякий час перебували в солодкому з'єднанні. Нарешті, мій інструмент зовсім опал, і я дістав його, акуратно притримуючи гумку.
Моя радість лежала на дивані, розслабившись і відпочиваючи. Я, з її дозволу, швидко збігав у ванну. Потім настала її черга. Я дав їй красиве рожеве рушник з білими тюльпанами. Яка все-таки вона принадність! Взувши домашні тапочки, моя киця вислизнула у ванну. Коли вона з'явилася знову, махровий рушник дівчата і сперма був обгорнути навколо її гнучкою талії і стегон, і, клянуся вам, я був приголомшений - вона була просто чудова в цьому імпровізованому вбранні.
Потім вона знову лягла на диван, а я, розклавши дошку для прасування, заходився праскою усувати щонайменші складки з її блузки. Погладивши блузку, я присів навпочіпки біля моєї маленької принцеси, погладжуючи руками махровий рушник на її пружному животику і стегнах.
Потім, дуріючи, я обім'явся рукою рушник за формою її лобка, трьома пальцями заклавши внизу, між ніг, невелику складку, і, закінчивши роботу, сказав їй: "Ну-бо, подивись сюди, вниз!".
Вона підвелася, спираючись на лікоть, здивовано і серйозно подивилася, куди я вказував, і, раптом приснув від сміху, грайливо брикнула мене стегном у спину: "Пішли-а-ак! .."
Я був невимовно щасливий. Нам було якось легко і приємно перебувати разом після фізичної близькості, ніби невидима нитка простяглася між нами. Я сидів біля неї, продовжуючи блаженство, і вона теж, судячи з усього, не особливо поспішала йти. Я пестив її, ми про щось розмовляли. Так пройшло близько півгодини.
"Ой!" - Сказала раптом вона, - "Я зовсім забула! Бабуся просила мене купити хліба! І магазин, напевно, вже закрився."
"О \ 'кай!",-Сказав я замість звичайного "окей", але не від неграмотності, а просто пародіюючи акцент жителів англійського графства Бакінгемшир.
(У баксів я провів в загальній складності близько двох місяців і навчився трохи їх дивним діалекту. Взагалі, будучи в Англії, я "приколюватися" по їх діалектам - це був мій "коник" - усі ці "плайс" замість "плиз", " найм "замість" нейм "," the idea-r-is ... "і тому подібна дурниця - я вже мовчу про інтонації ...).
"Я сам збігаю в хлібний кіоск, а ти поки полеж, відпочинь. Я швидко." І я пішов за хлібом.
По дорозі до кіоску я побачив весілля. Уявіть собі сонячний ясний літній день, субота: і наречена з нареченим, і гості - всі вийшли подихати і стояли біля крайнього під'їзду однієї з сусідніх п'ятиповерхівок. Наречена була білому весільному вбранні, з відкинутою назад фатою і вінком на голові, наречений - в строгому темному костюмі.
Я деякий час подивився на них, думаючи, що це, швидше за все, не випадково, що це якийсь знак, ймовірно, гарний. Так, звичайно, хороший! Я також подумав, що коли повернеться з армії Її Хлопець, вони будуть по-справжньому щасливі, і незабаром зіграють весілля.
І ще я подумав, що якщо зараз мені з нею так добре, то наскільки ж чудово буде їй з ним удвох, після довгої розлуки, адже вони по-справжньому люблять один одного, (і він у неї був Першим (!)), а я всього лише закоханий в неї. А вона ... вона навіть не закохана в мене, просто живить деякі дружні ..
дівчата і сперма
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12011-03-06 19:23:13
Страница: 1