почуття.
Адже коли я їй розповідаю про інших своїх подруг, вона щоразу перериває мене.
"Ти ревнуєш?" - З надією запитую я і чую у відповідь: "Ревную? ... М-м, немає ... Пробач, це просто моє безглузде самолюбство ...".
Я купив у кіоску хліба, як вона просила, та ще пару вельми апетитних "травневих" булочок - просто я вирішив, що булочки будуть досить до речі. На зворотному шляху я йшов злегка в гору, і не міг не дивитися на небо. Воно було синє-синє, і одне, надзвичайно величезна, біла хмара затуляло майже третину небосхилу на північно-сході.
Я теж сприйняв це, як добру ознаку. Звичайно, він повернеться до неї, і у них все буде добре. І у нас з нею все буде добре. Це буде прекрасний літній роман. А якщо продовження не буде, я все одно буду задоволений цим скороминущим пригодою. Я вже їм задоволений.
Нарешті я повернувся додому. Вона вже одягнулася і чекала мене. Я відкрив пакет, показав хліб і булочки. Вона залишилася задоволена. У коридорі ми заговорили про те, чим вважати наше сьогоднішнє пригода, і чи буде у нього продовження. Вона з удаваною суворістю сказала, що я порушив свою обіцянку, та ще спеціально напоїв її.
Я щиросердно відповів, що я просто щасливий, що порушив обіцянку, а напоїв я її не спеціально. І взагалі, якщо я виявив нахабство, то дуже прошу мене вибачити. Вона пожартувала, що якщо б я був дійсно нахабним, тобто наполегливішим, то це б відбулося набагато раніше. Я зрозумів, що вона має на увазі минулу осінь.
Або, ще, початок цієї весни. Потім вона сказала серйозно, що це - востаннє. Другий і останній. Тому, що тепер залишилося мало часу до Його повернення. Всього якихось три-чотири місяці. Вона просто не встигне все забути і робити вигляд, що нічого не сталося.
І все може виплисти назовні. Я сильно не заперечував, але в душі сподівався на цікаве продовження. Після такого інтригуючого початку майже обов'язково повинне піти продовження.
Я проводив її до будинку, до її під'їзду, потім навіть до її дверей, і повернувся додому пішки.
Вдома, після вечері, я знову зайнявся "розбором мокрие киски фото польотів" (здається, по-англійськи це називається "debriefing", принаймні, цей термін в ходу у американських льотчиків). Я згадував минулий день, інші дні свого життя, наші з нею бесіди (в основному, по телефону), різні епізоди.
Адже це просто початок, сказав я собі, просто базова техніка, вірніше, її маленький шматочок, а як же тонкощі, прикраси і витонченості сексу, і взагалі, як же динаміка наших, несподівано спрямованих в нове русло, відносин?
Як же нюанси нових, оновлюють душу переживань?! Отримавши сьогодні потужний позитивний стимул, я твердо вирішив не здаватися.
Я надумав зробити цей, за необхідності короткий, роман насиченим і яскравим, повним радості і переживань. Я готовий був віддати їй усю свою душу, хоча б на ці кілька місяців, а там ... хто знає?
Я був сповнений бажання зробити її щасливою