Вона була дівчиною мого хорошого друга, але пару тижнів тому вони дуже мирно розійшлися. Чесно кажучи, Марина була трохи не в моєму стилі: постійно весела, усміхнена і легка на підйом - це, зізнатися, стомлювало. У Мариш було приємне обличчя, красиві довге руде волосся і просто таки шикарні груди. Останнє, мабуть, і приваблювало в ній найбільше хлопців. Розмовляти, дивлячись їй в очі, було досить проблематично, бо Марина, чудово усвідомлюючи свої принади, виставляла їх напоказ глибокими декольте і занадто відвертими купальниками (хоча хто знає, чи можна застосувати тут поняття "занадто"?)
У нас на набережній є велика коса. Будучи в ширину не більше двох сотень метрів, вона йшла від берега на кілька кілометрів. На початку коси є невеликий пляж, далі місця взагалі безлюдні, туди зрідка тільки рибалки рано вранці забрідають. Там ми і домовилися кілька днів тому погуляти - я, Марина і пару наших спільних друзів. Я особливого ентузіазму з цього приводу не відчував, а піти погодився так, за компанію. Хвилин за 40 до призначеного для зустрічі часом небо потемніло, завдало хмари і подув задушливий вітер - все виявляло ознаки того, що ось-ось піде дощ. "Друзі" не замислюючись, подзвонили по черзі і сказали, що в дощ вони нікуди не підуть, а мені доручають піти і сказати Марині про те, що прогулянка відкладається. Було заявлено, що я ближче всіх живу до місця зустрічі і що адреса Марина знає тільки мій, тому, коли їй набридне чекати, вона мокра прийде саме до мене. Останній аргумент зіграв вирішальну роль, бо вдома у мене були батьки, і мені зовсім не хотілося їх знайомити з Мариною.
Про всяк випадок, перед виходом, я все ж зателефонував Марині і почув від її Мами, що вона вже вийшла. При чому відповіла її мама таким тоном, ніби питала "а ти хіба не знаєш?!". Тому, проклинаючи обставини, я поспішив її запевнити, що з Мариною буде все в порядку.
Марина, що вкрай не властиве для дівчат, (якої, строго кажучи, вона вже два роки як не була) прийшла вчасно. Я їй коротко пояснив ситуацію і запропонував відвести додому. У відповідь Марина так непідробно засмутилася, що мені стало її навіть трохи шкода. Видно було, що вона намагалася, одягаючись: довга облягає темно-синя спідниця, в'язана кофточка (було прохолодно), застібаються спереду, злегка підфарбувати. Сам не знаю навіщо, але я погодився з нею пройтися до коси, а потім посадити на маршрутку.
Ми неквапливо йшли, розмовляючи про всякому різному. В основній говорила Марина, але я мало її слухав. Строго кажучи я розумів, що зустрічатися ми з Мариною не зможемо: мені не подобалося її вічно веселий настрій і вона б мені швидко набридла. Крім того, я не хотів сваритися з одним, що було не обов'язково, але цілком можливо. У теж час, Марина мене моторошно порушувала - мене з розуму зводила її об'ємна груди, її тіло. Хотілося повал її на травичку і отиметь по повній програмі. Так би я і сумнівався, напевно, далі і, можливо, навіть взяв себе в руки, якби Марина не звернулася до мене з якимось питанням і не подивилася в очі. О, яке бажання я прочитав у них! Вона так і просила "виебі мене!", Стало зрозумілим, що все залежить від мене. Я не зміг втриматися і глянув на її груди, Марина розуміюче посміхнулася.
Я щось відповів їй не впопад, а коли підійшли до коси, зробив вигляд, що просто не помітив, як ми пішли далі. Марина природно нічого не сказала й продовжувала лепетати, старанно підтримуючи бесіду. Ми йшли все далі по косі, людей вже не було видно хвилин 10, були всі підстави вважати, що в радіусі екстатичне крику нікого немає. Марина не могла не розуміти навіщо ми йдемо, чому стежкою серед високих дерев і кущів, а не по дорозі, що залишилася осторонь. Але тим не менше вона ніякої ініціативи не виявляла, йшла так само весело розмовляючи, весело перестрибувала гілки і не відпускала мою руку. В останній раз я озирнувся навколо в надії, що випадковий супутник перешкодить мені зробити помилку, але як на зло нікого не було. Тепер я більше не міг - розгорнув Марину до себе, притиснув до дерева вп'явся в губи.
Марина як би знехотя розкрила рот, впускаючи моя мова, поклала руки на плечі, не те відштовхуючи, не від обіймаючи. Зволікати я не хотів, мені було майже все одно - я збирався або отримати те, що хочу, або ... "або" бути не могло. Марина вже щосили гладила мені спину, намагаючись при цьому підняти сорочку. О, як давно я хотів це зробити! Я став
м'яти її грудей, але кофта визначено заважала. Частина гудзиків полетіла в траву, частину я все ж таки розстебнув. Марина була в гарному білосніжному ліфчику, але не нього я збирався милуватися. Вона допомогла мені його розстебнути, мабуть щоб його застібка не повторила долю гудзиків блузки. Ах, які груди! Я з великим захватом почав цілувати одну і в теж час м'яти іншу. Марина закинула голову, даючи мені натішитися всмак. Я грав з сосками, цілував і вилизував їх, брав груди в рот, ніжно покусуючи її зубками. Марина шумно дихала, було видно, що вона збуджується все більше і більше. Член стояв колом, йому явно було тісно. Я безцеремонно підняв Марині спідницю, вона навіть допомогла мені, відсторонившись злегка від дерева. У трусиках у неї був справжній потім, я й не здогадувався, що Марина настільки збудилася. Вона просто таки текла! Я ввів їй два пальці в піхву, від чого Марина томно зітхнула і вигнулась, притискаючись до мене лобком. Вистачило декількох рухів пальцями і вона не витримала скрикнувши, стала стискати там мої пальці, пару разів сіпнулася і обм'якла.
Відпочити я їй не дав. Взяв однією рукою голі дівки на пляжі її ніжку під коліно, дістав вже просто розривається член і ввів в піхву. Марина зойкнула і сильніше притиснулася до мене. Кожен поштовх виривав стогін з її грудей, вона тихенько скрикувала, закусивши губу, і майже висіла на моїх руках. Я закрив її рот своїм і просунувши мову, став грати з її язичком, не припиняючи ритмічно трахкати її щілину. Було трохи незручно її підтримувати, інстинктивно я оглядався довкола і, при цьому, доводив її до третього, якщо не збився з рахунку оргазму. Все це заважало мені скінчити, до того ж я почав трохи втомлюватися. Тоді я відпустив її ногу і натиснув на плече, запрошуючи сісти. Марина слухняно опустилася переді мною на коліна і взяла вже близький до виверження член в рот. Вона старанно заковтувала його майже цілком, м'яла яєчка і старанно дрочила рукою. Моєї допомоги не треба було, я поклав руки їй на голову і злегка підштовхував на себе, коли хотілося, щоб вона заковтнули глибше. Марина при цьому солодко стогнала і ні на секунду не припиняла смоктати член, граючи язичком з головкою і маючи на меті єдино допомогти мені скоріше закінчити. Що й не сповільни статися.
Коли голівка в черговий раз торкнулася горла, з члена бризнуло. Я притягнув Марину за потилицю до члена, але вона і так не збиралася прибирати голову, готова випити все до кінця. Струмені били одна за однією, я продовжував робити поступальні рухи, а Марина звучно ковтати сперму, заповнюють її рот. Вона весь цей час вона продовжувала гладити яйця і рухати рукою по членові. Маріша так майстерно смоктала, що член і обпасти не заспівав, як знову встав.
Я повернув її до себе спиною, давши впертися в дерево, і задер на спину збилися спідницю. Прелюдій не було потрібно, Марина ще більше збудилася коли смоктала член і тепер заклично прогнула спинку і поставила ніжку на невисокий пеньок. З піхви просто текло, почулося смачну хлюпання в такт нашим рухам. Я нахилився, взявши її груди в долоні і почав дерти як останню шлюшку. Через деякий час Марина повернулася до мене і тихо попросила:
- Візьми мене в попку.
Я не великий любитель жіночий Попок, але відмовити дівчині не міг. Приставивши голівку до анусу злегка натиснув, Марина скрикнула, але сама подалася мені назустріч. Два-три рухи і член майже повністю входив і виходив їх її попки. Мені було видно, як Марина однією ручкою люто теребить у себе повікам ніг і пестить клітор.
Дочекавшись, коли вона закінчить я кинув свою куртку в траву і поклав на неї Марину, яка слухняно розвела ніжки і взявши в руку мій член направила його в піхву. Я продовжував так трахкати її, цілуючи грудей і милуючись її спотвореним від задоволення личком. Коли Марина в черговий раз скінчила, я дістав член, сів на неї і почав терти членом у неї в улоговинці між грудей. Марина обняла своїми об'ємними грудьми мій член і я став знову її трахати, отримуючи від цього неймовірне задоволення. Маріша цілувала і смоктав голівку кожен раз, коли вона показувалася між грудей. Довго я стримувати не міг і незабаром бурхливо скінчив. Струмені сперми заливали Марині особа, стікали по підборіддю. Коли вона відкрила рот, кілька потрапило їй на язик і в горло. Я підвівся і повністю вставив член Марині в рот, продовжуючи спускати.
Коли ми прощалися на зупинці, Марина неголосно сказала:
- Ти завжди можеш мені подзвонити. Буду рада тебе чути,-і вона посміхнулася.