Нарешті настали канікули! Я закінчила 11 класів. Вперше я відчула що подорослішала. Від цього мені стало трохи сумно. Здавалося, ще недавно я маленькою дівчинкою йшла до школи перший раз, і ось я вже доросла закінчила школу дівчина. Ще недавно я безтурботно вчилася в школі, а тепер мені вже необхідно думати про майбутнє.
Скоро я поїду в село до бабусі. Я перебуду у неї з місяць, а після повернуся, оскільки почнуться вступні іспити в інститут.
* * *
Сьогодні я вже другий день в гостях у бабусі. Учора ввечері, відразу після нашого приїзду, бабуся натопила нам лазню. Мені подобається паритися. Немає нічого приємнішого, лежати на гарячому запоні, в густому жаркому пару і віддаватися своїм мріям.
Мені соромно про це писати, але я сьогодні зазнала такого. ... Як зазвичай я лежала на запоні, думки повільно пливли в голові, по тілу розлилася приємна знемога. Однією рукою я перебирала волоссячко у себе на лобку. Я не помітила, як рука проникла між ніг і стала погладжувати статеві губки. У мені стало рости збудження, рука рухалася все швидше і швидше. Від нахлинуло насолоди я стогнала, моє тіло звивається .... Далі блаженство. Я довго лежала майже без пам'яті після цього. Із соромом я зрозуміла, що пережила свій перший оргазм.
* * *
Це просто як хвороба. Зазнавши одного разу насолоду, мені хочеться знову і знову. Після того випадку в лазні, я стала мастурбувати по 2-3 рази на день, і все одно не повністю задовольняла себе. Кожного разу я намагалася зупинитися, але рука сама тяглася в низ. І я знову кінчала. Я уривав хвилини, ховаючись від батьків і завмираючи від кожного шереху, терла свою промежину. Іноді я йшла в ліс, і, сховавшись в кущах, і, знявши трусики, кінчала по кілька разів. Я боялася, що мене почують, і тому намагалася не шуміти, але, відчуваючи оргазм, я не могла стримати гучного стогону, зривається крім моєї волі.
Спочатку я обмежувалася тільки натиранням мокрих від збудження губок, тепер я натираю клітор і іноді засовую пальчик в піхву. Я уявляю, що це не палець, а чоловічий член і бурхливо кінчаю.
Сьогодні я в пориві пристрасті засунула собі в піхву флакон від дезодоранту, 2см діаметром. Різка біль миттєво протверезив мене. Показалася кров. Я до смерті перелякалася. Здається, я сама себе позбавила невинності. Який кошмар ...
* * *
Тепер не лякаючись, я мастурбую тим самим флаконом. Мені страшенно хочеться замінити цю грубу річ живим чоловічим членом. Бажання постійно кипить в мені. Я вже шкодую, що пізнала це насолода. Тепер воно переслідує мене постійно, мастурбація лише трохи послаблює бажання, не усуваючи його повністю. Мені доводиться постійно усамітнюватися. Я займаюся цим уже по 4-6 разів на день. Я вже боюся натерти мозоль на своєму клітор.
* * *
Сьогодні я вперше пізнала чоловіка!
Як зазвичай я лежала в кущах і з захватом пестила себе. Коли я вже майже скінчив, переді мною виник чоловік пастух років 45. Він зупинився переді мною і з цікавістю почав спостерігати мої дії. Я сильно почервоніла, але збудження лише наростала, і не в силах чинити опір моє тіло здригнулося від спазм оргазму. Чоловік з інтересом спостерігав як я, голосно стогнучи, корчилася на траві.
Прокинувшись, я поспішно прикрилася. Чоловік, не кажучи ні слова, розстебнув і спустив штани й труси, оголюючи свій збуджений член 3см діаметром і 10см довгою. Я не могла відірвати свій погляд від цього видовища.
- Посмокчи його, - попросив чоловік.
Як у сні я опустилася перед ним на коліна й обережно взяла його напружено подрагивающим член. Спочатку обережно, потім все впевненіше я стала смоктати його, мнучи язичком голівку. Від думок про те, що я роблю, паморочилося в голові. Я відчула, як між ніг знову зростає збудження. Чоловік, помітивши це, сказав:
- А тепер ставай на коліна.
Я підкорялася. Вигнувши спину, і піднявши зад, я стала чекати. Незабаром я відчула, як його член повільно входить в моє піхву, моє тіло здригнулося від нового відчуття. Жива плоть не йшла ні в яке порівняння з жорстким балоном. Чоловік почав ритмічно рухатися. По моєму тілу стали пробігати хвилі швидко зростаючого насолоди. Я голосно стогнала. Темп рухів став збільшуватися, і тут на мене нахлинуло таке насолода! Здавалося, світ похитнувся, в очах поплив туман. З гучним криком я заметушилася по траві. Чоловік витягнув член з мене, і з нього мені на спину бризнула гаряча рідина. І тут мені раптом стало страшенно соромно. Я схопила трусики і кинулася геть від цього місця.
* * *
Не витримавши, сьогодні я
знову відправилася на ту поляну. Ще здалеку я помітила стадо корів і чоловіка, якого зустріла вчора. Спочатку я сильно боялася підійти, але, після, зібравши волю, рішуче попрямувала до нього.
Побачивши мене, чоловік посміхнувся. Я мовчки підійшла до нього. Не кажучи ні слова, він розглядав мене. Однією рукою він підняв поділ мого плаття, інший спустив трусики. Обережно він почав досліджувати мою промежини. Я була сильно збуджена, щоб забезпечити його руці доступ до самих потаєним місцях я ширше розсунула ноги.
Закінчивши свої дослідження, він став неспішно розстібати штани. Я тут же опустилася перед ним на карачки, підставивши йому свій зад. Чоловік різко ввійшов у мене, я навіть скрикнула від несподіванки. Незабаром я металася під його ударами, голосно виючи. Знову я скінчила раніше. Чоловік витягнув член і, схопивши мене за волосся, притягнув голову до себе, я схопила його член ротом і почала енергійно смоктати. Майже відразу з нього бризнуло, не пам'ятаючи себе, я підставила під гарячий струмінь обличчя, частина сперми потрапила мені в рот. Я з захватом ковтала.
Прокинувшись, я відчула, що не повністю задоволена. Побачивши чоловіка, що лежить поруч, і його завмерлим член я підповзла до нього і знову взяла його член в рот, плутаючись порушити його. Чоловік хотів відштовхнути мене, але я міцно вчепилася за нього. Незабаром мої старання увінчалися успіхом. Я, глянувши на чоловіка з благанням, підставила йому свій зад. Я чекала що, як і раніше він увійде в мене через піхву. Але відчула, як його член уперся мені в анус. Я спробувала відсторонитися, але чоловік навалився на мене і з силою засунув мені в зад свій член. Не звертаючи уваги на мої крики, він почав рухати своїм членом в моєму задньому проході. Мені нічого не залишалася, як терпіти. Але незабаром тупий біль в попі стала перетворюватися. Мені стало приносити задоволення все це. Незабаром я вже голосно стогнала від задоволення. Цього разу чоловік кінчив в мене. Він просто затопив мою попові своєю спермою. Зібравши свої речі, я не сказавши ні слова втекла.
Я в повному сум'ятті. До цього випадку я навіть не припускала, що це можна робити туди. Мені дуже соромно, ще лякає мене те, що мені дуже це сподобалося. Чи правильно це?
* * *
Сьогодні я не пішла на галявину. Весь день я мучилася спалюється бажанням.
Проходячи ввечері повз батьківської спальні, я почула доносилися від туди голосу. Я
Тихо підкралася до дверей і глянула у щілину. У мене прискорено забилося серце від того, що я там побачила. Моя мати стояла на підлозі, нахилившись вперед і, спершись об стіл, а батько брав її ззаду. Мені не було видно, в яке отвір він її взяв. Я гадала, чи роблять вони це в попу чи ні. Тут я побачила, як батько вийняв свій член. Він був воістину величезним. Я кілька разів мигцем вже бачила його. Але часні фото дівчат тоді він був маленьким зіщулився. Тепер же, збуджений, він був близько 5см діаметром і 15см довгою. Виявилося, що вони це робили в піхву. Тепер же батькові захотілося в зад. Я бачила, як він почав повільно занурювати свою споруду матері в попу. Вона лише стогнала. Я була вкрай здивована, коли член повністю помістився всередині здригається, попи. Моя рука вже давно була між ніг і судорожно натирала клітор. Я кінчила разом з батьками, і з силою стиснула зуби, щоб не закричати. Вперше я побачила, як мої батьки займаються любов'ю.
* * *
Сьогодні вранці, коли я одягалася, до мене в кімнату несподівано зайшов батько. На мені були лише трусики, і я прикрила грудях руками.
- Вибач, я не знав, що ти не одягнена, - сказав батько.
Він уважно подивився на мене.
- Як же ти все-таки зросла. Здається, ще недавно ти бігала така маленька. А зараз ти виглядаєш як цілком сформована жінка.
Мені стало ніяково під його поглядом. Раптом захотілося показати себе, і я опустила руки відкривши погляду батька свої груди. Він глянув на неї і, раптом струснувши головою, пішов.
Вдень ми з батьком удвох, так як мама поїхала до міста, пішли на далеке озеро купатися. Прийшовши, я, скинувши одяг, кинулася у воду. Батько, роздягнувшись, ліг на пісок і з посмішкою спостерігав за мною. Вдосталь наплававшись, я вийшла на берег і впала на пісок поруч з батьком. Я лягла на живіт і стала загоряти, прикривши очі. Незабаром я відчула погляд на собі. Обережно відкривши очі, я помітила, як батько дивиться на мою спину, потім його погляд опускається нижче. На мені ...